HIŠNE ŠTEVILKE/House Numbers

Tudi vi iščete lepo unikatno in moderno dizajnersko hišno številko?

Kot prvi na slovenskem trgu vam bomo z veseljem izdelali unikatno dizajnersko po naročilu izdelano hišno številko v želenem fontu (pisavi), velikosti, modelu in barvi (običajno so to kovinske: srebrna, zlata ali bakrena). Na voljo pa so tudi druge barve: siva, čokoladno rjava, črna, mat črna, bela, bež, antracit, perl srebrna, perl bakrena, perl zlata itd.

Tipičnih modelov nimamo, saj izdelujemo in smo poznani po unikatih (takšnih drugje enostavno ni), torej je številka izdelana povsem po dogovoru z vsako stranko posebej.  Zelo fleksibilni smo tudi pri dimenzijah, zato stranke vabimo k ogledu ogromnega števila prikazanih že izdelanih hišnih številk v nadaljevanju, na podlagi katerih izdelamo konkreten predogled posebej zanje in usklajujemo do popolnosti in končnega zadovoljstva.

Naše glavne prednosti so: izvirnost, kakovost, kvaliteta, prijazen pristop in zadovoljne stranke že več kot 10 let.

V nadaljevanju pa vam na kratko opisujemo nekaj najbolj popularnih modelov. Naše številke so kompaktne in debeline vsaj 1 cm, zato je 3D efekt zagotovljen.

Prva možnost je 3D hišna številka. Lahko je sestavljena iz več številk in/ali črk. Možna tudi izdelava imena kraja. Posebnost in inovativnost (ekskluzivnost) teh unikatnih hišnih številk (besed) je v tem, da so le-te združene (ne gre za posamezne številke oz. črke). Kar pa ne izključuje izdelave posamičnih, v kolikor stranka to želi.

srerbn inox hisna stevilka in napis ulice izrez po narocilu by tinadesign

Osnovne cene izrezane 3D hišne številke so od:

 • 1-mestna številka (npr. 1, 7,…): 30 €
 • 2-mestna številka (npr. 22, 3b, 9f,…): 55 €
 • 3-mestna številka (npr. 325, 22a, 28c,…): 80 €
 • cena krajev je izračunana po dejanskem številu črk/besed

*višina številk je cca. 15 cm, lahko pa so do višine 30 cm (cene se sorazmerno zvišajo)

*debelina številk je cca. 10 mm

Material:
– 8-10 mm pleksi steklo (spodnji običajno črni del)
– vremensko odporen (UV zaščiten) kvaliteten PVC (samolepilni) ali 3 mm pleksi steklo (odvisno od barve), ki ne oksidira in ne pušča nobenih sledi

Poleg hišne številke prejmete tudi vložke (za fasado), distančnike in nerjaveče vijake ter navodila za preprosto montažo.

Druga možnost je hišna številka na ploščici (tablici) dimenzije 15 x 20 cm.

Material:
– 3-5 mm pleksi steklo (običajno črno), material ne oksidira in ne rjavi ter ne pušča nobenih sledi
– vremensko odporen (UV zaščiten) kvaliteten PVC (samolepilni) ali 3 mm pleksi steklo (odvisno od barve) z številko in/ali ulico (v nekaterih primerih lahko tudi izrez) v zelo rahlem 3D efektu

standardna mat crna hisna tablica s srebrnim inox napisom_tinadesign

Osnovne cene le-te so od 55 € dalje.

Tretja možnost je kombinacija številke s 3D efektom in malce nižjim 3D imenom kraja na večji tablici ter še mnogo več…

hisna stevilka tablica antracit siva s crno belim 3d napisom po narocilu by tinadesign

Osnovne cene omenjenih tablic dim. 25 x 18 cm pa so od 70 € dalje. Tudi te so lahko še večje in je cena sorazmerno višja.

Mnogim zadovoljnim strankam smo izdelali povsem personalizirano hišno številko zanje ali za darilo. V nadaljevanju le nekaj primerov (motiv dresa NK Koper in v videzu logotipa Harley Davidson).

unikatna hisna stevilka majica s stevilko in krajem_nogometni dreshisna stevilka s 3d efektom v stilu Harley Davidson_TINA Design

NOVO!
Za vse, željne ekstravagantnega še ekskluziven dizajn hišnih številk “pod streho” oz. “v hišici”. Ali za bolj “prefinjene” okuse razni modeli z bleščicami, kot spodnji primer tablice z nižjim 3D efektom. Materiali z bleščicami so na voljo v razlilnih barvah: srebrna, zlata. antracit, črna, rdeča, modra…

hisna stevilka srebrna z blescicami in 3D napisom_TinaDesign

Barve so lahko poljubne (na sliki črna z bleščicami).

Še več…

Za vse željne drugačnega je krasna tudi kombinacija številke in naspisa z vmesno črto v 3D efektu (na sliki temna antracit mat). Velikost in cena po dogovoru.

antracit siva unikatna hisna stevilka in naslov z vmesno crto_TinaDesign

Lahko pa se odločite tudi za “dvojno” oz. lebdečo tablico z okrasnimi distančniki zanimive oblike v poljubnih barvah…na spodnji sliki kombinacija perl srebrne in prozorne s črnim mat napisom v nižjem 3D efektu.

okrasna dvojna tablica z distancniki perl srebrna in prozorna s 3d napisom_TinaDesign

Velikokrat izdelamo tudi hišno številko, ki sovpada z imenom ali značilnostjo kraja oz. vzorcem na že obstoječi ograji ipd. Nekaj primerov v nadaljevanju.

srebrna 3D hisna stevilka z antracit naslovom in ptickom na drevesu by TinaDesignhisna stevilka z motivom enakim na ograji v 3D efektu TinaDesignmat crna tablica s 3D efektom in motivom hrastovega lista_TDesign3D hisna stevilka v srebrni z drevesom in antracit napisom ter jezerom_TinaDesign

EKSKLUZIVNO! Unikatne hišne številke z LED osvetlitvijo – po naročilu. Svetloba je lahko bela (hladna), nevtralna (dnevna) ali rumena (topla).

*cena po povpraševanju

unikatna hisna stevilka z led osvetlitvijo_TinaDesign tablica s hisno stevilko in naslovom ter LED osvetlitvijo_TinaDesign

NOVO!!

V naši ponudbi nikakor ne gre brez kristalov Swarovski, katere lahko po želji vdelamo prav na vsak model. Primer spodaj (3D izrez z vmesno črto in aurora kristali s prelivajočim barvnim pridihom). Crystals from Swarovski®

3D hisna stevilka s kristali Swarovski v izbrani barvi_TINA Design

Kot vodilno slovensko podjetje pri izdelavi unikatnih hišnih številk v pogovoru s stranko vedno pridemo do najboljše rešitve in najlepše hišne številke za vas. V poljubnih barvah, modelih in kombinacijah.

Pridružite se mnogim zadovoljnim uporabnikom tudi vi!

Hišna številka je “modni dodatek” vašega doma – polepšajte ga! 🙂

→ Oglejte si še več primerov po naročilu izdelanih hišnih številk v nadaljevanju (Hišne številke – po naročilu).

V kolikor pa ste se že na podlagi zgornjih opcij odločili za model, nam prek spodnjega obrazca pošljite povpraševanje:

  Želite prejemati e-novice o najnovejši ponudbi, akcijah (prosimo, označite)?

  *v kolikor vam na vaše sporočilo ne odgovorimo v roku 24 ur, nam prosimo sporočite (včasih tudi obrazci zatajijo)

  GSM/M: +386 (0)51 355 755

  E-POŠTA/e-mail:  info@tinavehovar.si

  Prikaz rezultata