Vrh
Image Alt

O meni

moja zgodba

o meni in znamki tina design

Kakšni so bili moji začetki in sanje
Nekaj o meni

Sem Tina Vehovar in že več kot desetletje ustvarjam pod imenom TINA Design.

Z izdelavo novoletnih daril sem sprva navdušila najbližje, kasneje pa se je strast do estetskega in lepega kljub redni službi iz hobija prelevila v resen posel.

Kot mladenka sem sicer želela postati kadrovska strokovnjakinja, saj mi je bila ideja o razvijanju človeških potencialov nadvse ljuba, zato sem v tej smeri izpopolnjevala svoje znanje in si pridobila naziv znanstvenega magisterija iz managementa.

Ko sem se zaposlila, sem hitro spoznala, da je bila moja predstava o poklicu precej romantična, sedenje za pisalno mizo pa me je začelo vedno bolj utesnjevati. Še preden sem dopolnila tri desetletja, sem tako samovoljno zapustila redno službo in začela raziskovati, kaj me zares veseli.

Prisegam na ciljno usmerjenost, trdo delo in vero vase. Potem je uspeh neizogiben.

Moji izdelki so ekstravagantni, prepoznavni in unikatni. Vedno skušam odkriti nekaj novega in materiale najrajši oblikujem ter kombiniram na svoj način. Ideje največkrat dobim med jutranjim tekom ali pa kar v sanjah.

S sloganom »Kjer želje dobijo obliko« sem še tako posebne želje naročnika spremenila v izdelek. To mi predstavlja še dodatni izziv.

Nekaj o mojih strankah

Svoje stranke bi opisala kot osebe, ki rade izstopajo, so edinstvene in drzne.

Poleg nakita izdelujem tudi izdelke za: dom (hišne številke, luči, stenske ure in dekoracije, obešala), pisarne (velike in male beležke, podstavke za vizitke in pisala, obeske za ključe), hotele in apartmaje (napise, obeske, tablice, druge označbe), razno (pokale in medalje za mednarodna tekmovanja, poročna darila).

Moje stranke so tudi večja podjetja, na kar sem zelo ponosna (več si lahko ogledate na strani Za podjetja). Skozi leta rasti in prepoznavanja sem se udeleževala raznih sejmov, stojnic, prireditev, a to nekako ni bilo zame, vsaj ne na dolgi rok.

Znani obrazi
Omembe v publikacijah in revijah
Uresničitev dolgoletne želje

Oktobra 2013 se mi je uresničila dolgoletna želja in sem odprla svoj salon TINA Design v centru Ljubljane na Vegovi ulici nasproti Križank in NUK-a, kjer svoje stranke tudi sama sprejemam.

Krog strank se je začel močno širiti. Moj nakit je bilo možno zaslediti že na raznih prireditvah kot so Viktorji, Fashion Week, Prešernova nagrada) in na televiziji (Oddaja Dobro jutro idr.) ter na znanih obrazih (Alenka Godec).

Nad mojimi izdelki so navdušeni tudi turisti, ki redno zahajajo v moj salon in z veseljem izbran izdelek odnesejo čez mejo. Hvaležna sem za svojo motivacijo, zagon, energijo in kreativnost, katerih mi vsaj zaenkrat res ne primanjkuje 😊

v

Pridružite se mnogim mojim zadovoljnim strankam, ki se vedno rade vračajo.