Vrh
galerija

PONUDBA ZA PODJETJA

Že vrsto let sodelujem z manjšimi in večjimi naročniki pri opremi poslovnih prostorov in obdarovanju njihovih strank
Od ideje

do izvedbe

Popolna

prilagodljivost

Unikatna

poslovna darila

galerija

PONUDBA ZA PODJETJA

Že vrsto let sodelujem z manjšimi in večjimi naročniki pri opremi poslovnih prostorov in obdarovanju njihovih strank
Od ideje

do izvedbe

Popolna

prilagodljivost

Unikatna

poslovna darila

unikatna in elegantna

OZNAKE STAVB IN PROSTOROV

Elegantne oznake, tablice in ostale dekoracije za popoln izgled hotelov, poslovnih in stanovanjskih stavb

ZUNANJE OZNAČEVANJE

Po želji naročnika izdelujem table, napise in ostale označbe iz pleksi stekla različnih barv in debelin. Te so lahko različnih oblik in velikosti, z osvetlitvijo ali brez ter z možnostjo 3D efekta.

INFO NAPISI

Izdelujem razne napise za notranje prostore (samostoječe ali za pritrditev oz. lepljenje) po želji naročnika. S 3D efektom ali brez (primer stojala na recepciji hotela)

NOTRANJE OZNAČEVANJE

Izdelujem notranje napise in table (delovni čas, WC oznake, označbe za vrata) iz različnih materialov (pleksi steklo vseh barv, imitacija kovine).

OBESKI ZA KLJUČE

Za večstanovanjske in poslovne stavbe ter hotele izdelujem tudi različne obeske za označitev sob in prostorov.

unikatni in elegantni

PROMOCIJSKI IZDELKI IN DARILA

Za manjša in večja podjetja izdelujem obeske za ključe, stojala za vizitke, pisala, lističe, sponke, rokovnike z EKO ali PVC platnicami in druge izdelke po naročilu

POSLOVNA DARILA

Izdelujem poslovna darila za večje in manjše naročnike, najpogosteje obeske za ključe, razna stojala (za papirnate kocke, sponke, pisala, vizitke), rokovnike in drugo po naročilu. 

PROMOCIJSKA STOJALA IN IZDELKI

Izdelujem različna promocijska stojala (za kozmetiko, brošure, vizitke) in izdelke po naročilu (za razne prireditve in dogodke).

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Zaupajte mi vaše ideje in želje, da lahko skupaj uresničimo vašo vizijo.

  zaupajo mi

  mnenja

  Zelo sem vesela, da smo našli Tino, ki nam že več let oblikuje in izdeluje promocijska darila, in sicer rokovnike dveh formatov, obeske za ključe ter lesena stojala za sponke in pisala. Hvala.

  Magda M., Liko d.d., Liboje

  zaupajo mi

  mnenja

  Sodelavcem in poslovnim partnerjem ob koncu leta v zahvalo želimo podariti nekaj uporabnega in posebnega. To smo dobili pri Tini, ki nam je izdelala že več tisoč obeskov za ključe. Vsako leto so edinstveni in drugačni. Izdelala nam je tudi lična stojala za papirnate kocke. V kolikor želite netipična poslovna darila, priporočamo TINA Design.

  Marina K. VOC Celje d.o.o.

  zaupajo mi

  mnenja

  Za naš projekt izgradnje Stanovanjsko-poslovnega objekta Zelena Šmartinka s 124 stanovanji na Šmartinski cesti v Ljubljani smo iskali osebo, ki bi nam opremila vsa stanovanja, garaže, nadstropja, vhode, itd. z označbami. Vse to smo našli pri Tina Design. Res smo veseli, da je v sodelovanju z našim arhitektom pomagala pri oblikovanju in nato izdelala ter izvedla vsa dela. Hvala Tina.

  Janez H., Trgograd d.o.o.

  zaupajo mi

  mnenja

  Za naš hotel Intercontinental Ljubljana smo iskali podjetje oz. osebo, ki bi nam izdelala lično zunanjo označbo stavbe in elegantne notranje tablice. Pri TINA Design smo našli vse to, zato se k njej tudi radi vračamo. Izdelala nam je tudi čudovito stojalo za avlo našega hotela. Vsekakor priporočamo.

  Milena V., Bavarski Stolp d.o.o.

  v

  Pridružite se mnogim mojim zadovoljnim strankam, ki se vedno rade vračajo.