Vrh

TINA Design

Valentinovo je “praznik” zaljubljencev, ko si izpovemo ljubezen. Običajno z drobnimi pozornostmi, ki govorijo same zase. Seveda je to stvar posameznika oz. para….nekateri ga praznujejo, drugi sploh ne, ker je “uvožen” in/ali pa so bolj za slovenske praznike.

Kaj pa vem? Vsekakor sem prepričana, da je prav vsak posameznik vesel lepih besed, objema, poljuba ali pa drobne pozornosti. Pa če si priznamo ali ne. Vsi smo radi pohvaljeni in ljubljeni. Se strinjam, da si je ljubezen treba izkazovati na različne načine in skozi celo leto….ampak, po drugi strani roko na srce, nam stresni tempo življenja včasih tega žal ne dopušča. In zato, se vsaj na takšen dan za hip ustavimo, malce razmislimo in svojim najbližnjim izrečemo ali podarimo kaj lepega….ali pa spečemo nihovo najljubšo jed, samo da je iz srca.

Seveda roža žal uvene, bonboniero pojemo….ampak trenutki in spomini pa ostanejo…za vedno!

Lahko pa podarimo nekaj, kar bo vaša boljša polovica skrbno nosila ali hranila. Ljudje obožujejo personalizirana darila, to zagotovo drži.

Kakorkoli, naj bo ljubezen iskrena, igriva in trdna. Želim vam obilo prijetnih trenutkov z vašo ljubljeno osebo in naredita si Valentinov dan na svoj način 🙂

obeski srcki iz pene ljubim te_TinaDesign
viola ogrlica s srcki big purple heart tinadesign

LJUBEZEN LAHKO TUDI NOSIMO

Ljubiteljice nakita prisegamo na raznovrstne kose in ob prazniku zaljubljenih se zagotovo razveselimo tudi motiva srca. Srce je izraz ljubezni in ogrlica je lahko naš amulet ljubezni, katerega nam je podarila ljubljena oseba. Tako bo občutek povezanosti vedno prisoten.

imejte se radi … se beremo kmalu … adijooo

v

Pridružite se mnogim mojim zadovoljnim strankam, ki se vedno rade vračajo.